rad8

Ryppyjen
Tasoittaminen

Iän myötä ihon kollageenin ja elastiinikuitujen määrä hiljalleen vähenee, ja iholle alkaa muodostua ryppyjä ja juonteita. Kasvot alkavat näyttää väsyneiltä ja surullisilta. Avaintekijät juonteiden tasoittamiseen ovat täyteläisyyden lisääminen sekä piirteiden kohottaminen. Radiesse® on täyteaine, joka häivyttää ikääntymisen merkkejä pitkäkestoisesti -ilman kirurgisia toimenpiteitä.

  • after

  • before

Nasolabiaalijuonteet

Nasolabiaalijuonteet ovat yksi yleisimmistä syistä hakeutua täyteainehoitoihin. Radiesse® on ideaali hoitomuoto ja antaa pitkäkestoiset tulokset.

  • after

  • before

Radiesse® tasoittaa tehokkaasti keskisyviä ja syviä juonteita

Radiesse® ruiskutetaan ihoon hyvin ohuella neulalla yleensä pieni määrä kerrallaan. Hoidon vaikutukset tulevat näkyviin lähes välittömästi. Lisäksi Radiesse® stimuloi ihon omaa uudistumisprosessia: kollageenin muodostus tehostuu jopa kuukausien ajaksi tehden ihosta vahvemman ja elastisemman. Radiessesta® on tullut yksi suosituimmista injektoitavista täyteaineista monien esteettisen lääketieteen alan ammattilaisten keskuudessa. Radiessen® hoitotulokset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Tulokset ovat kuitenkin niin vakuuttavia1, että monet potilaat tulevat uusintakäsittelyyn vaikutuksen hävittyä.

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51.