rad2

Miten
Radiesse® toimii?

Radiesse® -täyteaine koostuu pehmeässä geelissä pienistä olevista kalsiummikropartikkeleista. Radiesse® ruiskutetaan ihoon hyvin ohuella neulalla yleensä pieni määrä kerrallaan. Hoitomukavuuden takaamiseksi lääkäri voi tarvittaessa käyttää paikallispuudutetta. Hoidon vaikutukset tulevat näkyviin lähes välittömästi. Lisäksi Radiesse® stimuloi ihon omaa uudistumisprosessia: kollageenin muodostus tehostuu jopa kuukausien ajaksi tehden ihosta vahvemman ja elastisemman. Radiessen® hoitotulokset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Tulokset ovat kuitenkin niin vaikuttavia1, että monet potilaat tulevat uusintakäsittelyyn vaikutuksen hävittyä.

1 Moers-Carpi M, et al. Dermatol Surg. 2007 Dec; 33 Suppl 2: S144–51

Toimintatapa

Radiesse® kohottaa kasvojen piirteitä välittömästi, mutta vaikutukset ovat myös pitkäkestoisia, sillä Radiesse® tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa pitkällä aikavälillä. Ajan myötä täyteaineen sisältämä geeli imeytyy ja kalsiummikropartikkelit hajoavat kehon aineenvaihdunnassa, jättäen jäljelle vain ihon luontaisen kollageenin.

Ensimmäinen vaikutus

Radiesse® kohottaa ja korjaa kasvojen piirteitä välittömästi. Sen avulla voidaan mm. häivyttää suun alueen juonteita, tuoda volyymia poskipäihin tai muotoilla leukalinjaa.

how_does_it_work_new1b
how_does_it_work_new2

Toinen vaikutus

Hoitoa seuraavien viikkojen aikana Radiessen® mikropartikkelit stimuloivat uuden kollageenin muodostumista. Tuloksena pehmeän luonnollinen ilme kasvoille.

Kollageeniverkko

Vastamuodostunut kollageeni ympäröi mikropartikkelit, jotka lopulta hajoavat kehon normaalin aineenvaihdunnan myötä.

how_does_it_work_new3
how_does_it_work_new4

Kolmas vaikutus

Uuden kollageenin vaikutukset kestävät monilla asiakkailla jopa vuoden.*

* Tulokset ovat aina yksilöllisiä, ja niihin vaikuttavat potilaan ikä, elämäntavat, aineenvaihdunta ja tietenkin hoidettava alue.

legende_part1
legende_part2
legende_part3

Katso ennen ja jälkeen -kuvat

Tutustu Radiesse®-kuvagalleriaan nähdäksesi millaisia hoitotuloksia Radiessella® saadaan aikaan.