rad6

Yhdistelmä-
Hoidot

Merz Aesthetics tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ihon hoitoon, juonteiden vähentämiseen ja volyymin lisäämiseen. Tuotteet sopivat käytettäväksi joko erikseen tai yhdistelmähoitona. Sinua hoitava lääkäri osaa neuvoa tarkemmin sekä suunnitella hoito-ohjelman juuri Sinun yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi.

Belotero®

Ihon luonnollisen ikääntymisen merkkejä voi vähentää korvaamalla menetettyä hyluronihappoa. Hyaluronihappoa on kaikissa elävissä organismeissa. Se on erittäin bioyhteensopiva, eikä juuri aiheuta haitallisia reaktioita. Hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita voidaan käyttää erilaisissa hoidoissa ja hoitokokonaisuuksissa.

Belotero®  on hyaluronihappoa sisältävä täyteaine, ja se on hyvä vaihtoehto potilaalle, jolle ei ole aiemmin tehty täyteainehoitoja.  Belotero® tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ryppyjen tasoittamiseen, huulten täyttämiseen, ihon volyymin lisäämiseen ja ihon kosteuttamiseen.  Tuotteita voidaan käyttää joko erillisinä hoitoina tai  yhdistelmähoitona, joka on suunniteltu potilaan yksilöllisiin tarpeisiin.

 

merz_beloterologo
merz_ultherapylogo

Ultherapy

Ultherapy on hellävarainen vaihtoehto, kun haluat ihollesi kohotusta ja  kiinteytystä ilman kirurgiaa. Kun iho ikääntyy, sitä tukevat kollageenisäikeet kuluvat. Ultherapyn ultraäänienergia yltää syvälle ihoon ja käynnistää kehon oman luonnollisen korjausmekanismin.  Ajan myötä tuloksena on uuden, terveen ja vahvan kollageenin muodostuminen ja silminnähtävät muutokset ihossa.