rad3

Turvallinen ja tehokas
hoito

Radiesse® tarjoaa turvallisen ja  miellyttävän keinon palauttaa kasvojesi nuorekkaat linjat. Radiesse® -hoito voidaan toteuttaa yhdellä hoitokerralla, ja tulokset ovat heti näkyvissä.
Radiesse® on turvallinen valinta:

8 Mio Sticker
  • Radiesse® koostuu tutkimuksin hyväksi todetuista ja bioyhteensopivista ainesosista, joita on käytetty lääketieteessä jo yli 20 vuoden ajan.
  • Radiesse® -pistoksia varten ei tarvita allergiatestejä, koska Radiesse® koostuu vain kehon luonnollisestikin sisältämistä ainesosista.
  • Vuosien kliinisten tutkimusten perusteella Radiessen® on osoitettu olevan turvallinen ja tehokas sekä erittäin hyvin siedetty potilaiden keskuudessa.
  • Maailmanlaajuisesti esteettsiin toimenpiteisiin on käytetty jo yli 8 miljoonaa Radiesse® -pakettia.
  • Radiessen® kohottava ja muotoileva vaikutus kestää jopa yli vuoden ilman uusintakäsittelyjä.*
  • Radiessea® voidaan käyttää turvallisesti esim. hyaluronihappoa sisältävien täyteaineiden kanssa. Kysy lisätietoja sinua hoitavalta lääkäriltä.

* Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, ja niihin vaikuttavat mm. potilaan ikä, elämäntavat, aineenvaihdunta sekä  hoidettava alue.

Tärkeää asiaa  Radiessesta®

Radiesse® on Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkevirasto FDA:n hyväksymä ihon alle laitettava täyteaine kasvojen keskisyvien tai syvien ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Euroopassa Radiesselle on myönetty CE-merkintä plastiikkakirurgian ja korjaavan kirurgian toimenpiteisiin.
Radiesse-pistokset voivat aiheuttaa reaktioita, kuten pistoskohdan punoitusta, turvotusta, kipua, kutinaa, värimuutoksia tai aristusta. Oireet häviävät yleensä itsestään 1-2 päivän kuluessa pistoksesta.