rad7

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Mitä Radiesse®?

Radiesse® on ihoon ruiskutettava täyteaine, joka lisää tilapäisesti ihon volyymia ja tasoittaa ryppyyjä ja juonteita sekä kohottaa ja kiinteyttää ihoa. Vaikutukset näkyvät välittömästi ja kestävät pitkään:  Radiesse®  stimuloi ihon oman luonnolisen kollageenin tuotantoa. Prosessi jatkuu kuukasien ajan, ja useimmilla potilailla tulokset kestävät jopa yli vuoden.*

 

Lue lisää Radiessesta®

 

* Hoitotulokset ovat yksilöllisiä, ja niihin vaikuttaa mm. ikä, ihotyyppi, elämäntavat, aineenvaihdundta sekä hoidettava alue.

 

Onko Radiesse® asianmukaisesti tutkittu ja hyväksytty?

Radiesse® on turvallinen tapa palauttaa kasvojen nuorekas ilme. Vuosien kliinisiin tutkimuksiin pohjautuen Radiesse® on tutkitusti turvallinen, tehokas ja hyvin siedetty. Radiesse® EU:n viranomaiset myönsivät myyntiluvan vuonna 2004. Valmiste on saanut CE-merkinnän, joka osoittaa, että se täyttää EU:n turvallisuusvaatimukset.  Radiesse® on saanut myös FDA-hyväksynnän vuonna2006.

 

Lue lisää Radiessen® turvallisuudesta

 

Miten hoito toteutetaan?

Lääkäri kertoo Sinulle saatavilla olevista hoitovaihtoehdoista, ja päätätte yhdessä, mikä hoito sopii Sinulle parhaiten. Yksi hoitokerta kestää yleensä noin 30 minuuttia. Vaikutus tulee esiin välittömästi pistoksen jälkeen.

 

Lue lisää

 

Vaikuttaako muiden lääkkeiden käyttö?

Jos käytät muita lääkkeitä, kerro niistä lääkärille ennen hoitoa. Tämä koskee myös itsehoitolääkkeitä. Lääkärisi neuvoo Sinua tilanteen mukaan.

 

Aiheuttaako hoito haittavaikutuksia?

Pistokset voivat aiheuttaa reaktioita, esimerkiksi pistoskohdan punoitusta, turvotusta, kipua, kutinaa, värimuutoksia tai aristusta. Nämä reaktiot hävivävät yleensä itsestään 1-2 päivän kuluessa. Harvinaisempia sivuvaikutuksia voivat olla pidempikestoinen turvotus ja hoidetun alueen ihon epätasaisuus, lisäksi kaikkiin pistoksiin liittyy aina infektioriski. Jos haittavaikutukset huolestuttavat, keskustele niistä lääkärisi kanssa.

 

Kuinka kauan Radiessen® vaikutus kestää?

Radiessen ® ainutlaatuinen koostumus edistää pitkäkestoisesti ihon oman kollageenin muodostusta, minkää ansiosta hoidon vaikutus säilyy useimmilla potilailla yli vuoden ajan. Tulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä, ja niihin vaikuttaa mm. potilaan ikä, ihotyyppi, elämäntavat, aineenvaihdunta sekä hoidettava alue.

 

Voikko Radiessea® käyttää yhdessä muiden valmisteiden kanssa?

Kokonaisvaltaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi joskus voi olla hyvä yhdistää Radiessea® muihin tuotteisiin. Radiessea® voidaan käyttää turvallisesti esim. hyaluronihappoa sisältävien täyteaineiden kanssa.  Radiesse®-hoitoa ei kuitenkaan suositella, jos alueelle on aiemmin pistetty pysyvää täyteainetta. Kerro lääkärillesi, jos olet saanut tällaista hoitoa.

 

Lue lisää muista hoitovaihtoehdoista

 

Tuntuuko  Radiesse® ihon läpi?

Aine tuntuu todennäköisesti hetken aikaa hoidon jälkeen. Ajan mittaan se sulautuu täysin kudoksiin eikä enää tunnu ihon läpi.

 

Mistä saan lisätietoa Radiesse® -hoidosta?

Keskustele asiasta lääkärisi kanssa.